Trennitaja Monika: “Vogue on avardanud mu silmaringi!”

Mulle meeldib TantsuGeen, sest see on kodune, meeldiva atmosfääriga paik. Treenerid ja trennilised, kes koridori peal vastu satuvad on alati sõbralikud. Tunnen end alati oodatuna.

Olen kaks aastat käinud Vogue trennis ja valisin Vogue trenni, kuna nägin selles stiilis enda jaoks väljakutset ning võimalust arendada füüsist, koordinatsiooni, improviseerimist tantsus ja kasvatada enesekindlust.

Vogue on palju enamat, kui kõigest tants.

Vogue on avardanud mu silmaringi. Mu keha jaksab ja oskab palju enam, olen kasvatanud enesekindlust ja enesearmastust. Lisaks olen Vogue kaudu tutvunud põnevate ja suurepäraste inimestega – nii tantsutunnis kui ka väljaspool trenne. Positiivsetest emotisoonidest puudust pole.

Treener Berit on alati särav ja täis elu. Hooliv ja toetav, elab kaasa meie saavutustele. Annab jõudu jätkata, kui liigutused tunduvad liiga keerukad.

Minu soovitus: parimad kogemused asuvad väljaspool mugavustsooni!

51777746_2246702118902988_9218124858129383424_o